مشتاقه الي الله
عدد المساهمات : 69 تاريخ التسجيل : 20/10/2011
| موضوع: طريقه عمل بلح الشام الخميس 27 أكتوبر 2011, 13:58 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]طريقه عمل بلح الشام[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] 1/2 كيلو دقيق 1/2 لتر ماء 1 كوب زيت 6 بيض 1/2 ملعقة صغيرة ملح _ 1/2 ملعقة صغيرة سكر _ 1/2 ملعقة صغيرة فانليا مقدار زيت للتحمير مقدار شراب ثقيل جدا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]نضع الماء والزيت والملح والسكر على النار بعد الغليان نضع الدقيق مره واحده نمزج الخليط جيدا لمده حوالى نصف ساعه نرفعه من على النار بعد ان اصبح مثل الكوره ولا يلتسق بالكزرولا نضع العجينه فى العجان ونشغله الى ان تهدا العجينه نضع البيض واحده واحده مع الضرب المستمر ونضع الفانليا مع البيض اذا لاحظنا ان العجينه نشفه نوعا نضع بيضه ذياده الطبخ: نضع الجينه بكيس به بلبله نقطع الجينه فى زيت باااااااااااااااااااااردنتركها تتحمر مع مراعاه التقليب عند اللزوم لكى تحمر من الوجهين بعد ما يكون لونها ذهبيا نضعها فى شراب سميك .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] | |
|